چه افرادی ما را در تلگرام ما را بلاک کرده‌اند؟

ممکن است شما مشکوک شده باشید که فردی در تلگرام شما را مسدود یا بلاک کرده است و یا حتی حساب خود را در تلگرام حذف کرده است ولی چگونه متوجه بشویم این اتفاق رخ داده است؟
با مراجعه به صفحه گفتگو با فردی خاص در صورتی که اکثر موارد زیر، صادق هستند این بدان معناست که فرد یادشده شما را بلاک کرده است.

  1. عبارت “Last seen a long time ago” در توضیح وضعیت حضور شخص مورد نظر مشاهده می‌شود.
  2. تصویر پروفایل شخص مورد نظر همانی است که مدت‌ها پیش استفاده می‌کرده است.
  3. تنها یک تیک در ارسال پیام‌ها به طرف مقابل مشاهده می‌شود.
  4. با اضافه کردن طرف مقابل در یک گروه، پیغام خطایی مشاهده می‌کنید.

مدنظر داشته باشید که در ساز و کار مسدود کردن امکان ارتباط با طرف مقابل، حتی در صورتی که دیگران شما را بلاک کنند همچنان می‌توانند تصاویر پروفایل و وضعیت حضور شما را مشاهده کنند.

در صورتی که شما دیگران را بلاک کنید نیز عبارت “Typing” را در پنجره انتخاب گفتگو مشاهده خواهید کرد که حکایت از در حال تایپ بودن شخصی دارد که او را بلاک کرده‌اید اما نهایتا هیچ پیغامی از او دریافت نخواهید کرد.

  1. تصویر پروفایل شخص مورد نظر حذف می‌شود.
  2. اسم شخص مورد نظر  به Unknown تغییر پیدا میکند.
  3. آخرین بازدید مخاطب از تلگرام به “Last seen a long time ago” تغییر پیدا میکند.
  4. با ارسال پیام برای مخاطب مورد نظر  یک ساعت کنار پیام ها نمایش داده می‌شود.

برچسب‌ها: